Prinsjesdag 2017

Vandaag was het Prinsjesdag in Den Haag. Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima, prins Constantijn en prinses Laurentien reden in koetsen vanaf Paleis Noordeinde naar de Ridderzaal voor de Troonrede, die de Koning voor de vijfde keer voorlas. Daarna was er de traditioneel balkonscène bij het paleis.

 

© Koninklijke Foto's: Bella, niet overnemen zonder toestemming
© Koninklijke Foto's: Jacobien, niet overnemen zonder toestemming

Reacties

 1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weet je dat ik eigenlijk maar één keertje ben geweest? En dat was in 1999, met Beatrix, maar zonder Máxima. Vanwege mijn werk kan het tegenwoordig in feite niet meer. Stel je voor dat ik binnen mag zitten of er iets gebeurt en ik mijn werkgever niet snel van nieuws kan voorzien. Jammer is het wel, want het was toen erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, dat is inderdaad wel jammer Netty! Gelukkig kon je deze keer dan meegenieten van onze foto's ;) Valt er echt niets te regelen? Ondanks dat de vrouwen er in 1999 nog niet bij waren, was het balkon wel voller dan nu ;) Ik ben wel benieuwd nu of je daar nog foto's van hebt!

   Verwijderen
 3. Prachtige foto! Ik heb er enkele gebruikt, waarvoor dank!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige foto's, Jacobien! Dank je wel voor het delen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf dat je er bent geweest. Ik ben er 1 keer bij geweest maar het foto's maken is mij toen echt tegen gevallen, elke keer dat nare hek ervoor en de duwende mensen. De outfits van de dames is mij een klein beetje tegengevallen. Ik had op iets kleur gehoopt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was erg bijzonder om een keer mee te maken inderdaad! Maar foto's maken is hier echt een hele uitdaging. Ja, ik weet precies wat je meegemaakt hebt ;) Ik vind dit ook wel iets hebben hoor, nu past het tenminste wel heel goed bij elkaar!

   Verwijderen
 6. Wat leuk dat jullie er bij waren; en mooie kleurige foto's! Een echte rapportage met aandacht voor de details. Super!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten