Ansichtkaarten

De ansichtkaarten...
Koninklijke foto's heeft ook ansichtkaarten. Er zijn nu nog 2 oude collagekaarten op voorraad, maar wees er snel bij want de voorraad is bijna uitgeput! Er zijn weer vijf nieuwe fotokaarten bijgekomen. Op de afbeeldingen van de kaarten is een copyright geplaatst om overname van de foto's te verhinderen. Deze staan niet afgedrukt op de kaarten zelf. Door het inscannen lijken de kaarten minder scherp dan in werkelijkheid.

Kosten
De kosten zijn €1,- per kaart. Daarnaast worden er ook nog verzendkosten in rekening gebracht (in Nederland is dat €0,64 en buiten Nederland is dat €1,05). Wilt u overigens duidelijk vermelden welke kaart u wilt hebben, zodat misverstanden voorkomen worden.

De kaarten
De foto's op de kaarten zijn gemaakt door koninklijke foto's. Op de achterkant is ruimte voor een postzegel, adres en persoonlijke boodschap. De kaarten kunnen dus ook gebruikt worden om iemand te verrassen. U kunt uw keuze mailen naar koninklijkefotos2014@gmail.com

2. Dodenherdenking 2012 op de Grebbeberg (Prinses Margriet, prof. mr. Pieter van Vollenhoven en prins Pieter-Christiaan)
De kaart is iets minder scherp geworden door het scannen
3. Dodenherdenking 2010 op de Grebbeberg (Prins Pieter-Christiaan)
4. Dodenherdenking 2011 op de Grebbeberg (Prinses Margriet en prof. mr. Pieter van Vollenhoven)
5. Dodenherdenking 2012  op de Grebbeberg (Prinses Margriet, prof. mr. Pieter van Vollenhoven en prins Pieter-Christiaan)
6. Koninginnedag 2015 in Veenendaal (Prins Constantijn en prinses Laurentien)
7. Prinses Beatrix 2014 in Oud-Beijerland

(Als u een mooie foto op de site ziet die u graag op een kaart zou willen hebben stuur dan ook een mail. Wie weet wordt uw foto wel gebruikt bij de volgende collectie!)

Reacties